Skaraborg.png

Rätt på arbetsplatsen, Skövde

FAKTA

Datum: 25 september 2018 08:00 till 16:00

Plats: First Hotel Billingehus, Skövde

Sista anmälningsdatum: 17 september 2018

Nu är det dags för vår uppskattade seminariedag för medlemsföretag - med fokus på arbetsrätt och arbetsmiljö.  

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Årets program berör många viktiga nyheter, såsom:

• GDPR - hur har det gått?
• Individuell arbetsgivardeklaration - ny lag
• ID06 - nya kort
• Galaxens nya uppdrag - Arbetsmiljöföreläsningar
• Vibrationskador - den vanligaste arbetsmiljöskadan
• Vad innebär digitalisering för samhällsbyggandet? 
• Vanliga frågor kring kollektivavtalet
• Bilaga D - Hur gör man rätt? 

Sveriges Byggindustrier Skaraborg hälsar dig välkommen till en heldag om arbetsrätt inom byggbranschen. Föreläsningen är ”heltäckande” och ett bra sätt att få information om de senaste ändringarna i lagar och regelverk. Det kommer också att lämnas tid för egna frågor och diskussioner.

Finns det redan nu frågor och funderingar, så får dessa gärna föranmälas via e-post till Maria Skoog eller direkt i anmälningsformuläret. Med föranmälda frågor kan vi styra föreläsningarna till det som just du tycker är viktigt att få information om.

Seminariet är kostnadsfritt och har begränsat antal platser. Endast för medlemsföretag.

Kommer inbjudan inte till rätt kontaktperson i ditt företag, maila eller ring mig gärna så uppdaterar jag kontaktlistan med rätt namn. Maria Skoog

Har du i dag kontakt med företag/kollegor i branschen som ännu inte är blivit medlemmar i Sveriges Byggindustrier - välkommen att anmäla dessa som gäster. 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut