Artboard_1.png

Råd & tips vid anlitande av underentreprenörer - Uppsala

FAKTA

Datum: 10 maj 2019 11:30 till 14:00

Plats: Bangårdsgatan 13, 2 tr, Uppsala

Sista anmälningsdatum: 03 maj 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Program – ”Lunchseminarium Råd & Tips vid anlitande av underentreprenörer”

11:30 Sallad finns uppdukat

12:15 Seminarium

14:00 Avslut

Varför är det viktigt att kontrollera sina underentreprenörer? Vilka kontroller bör göras för att skydda sig mot oseriösa aktörer?  Vilket ansvar kan falla på mig som anlitande företag om anlitande sker utan kontroll?

Många av våra medlemsföretag har från tid till annan funderat kring dessa frågor. Sveriges Byggindustrier har sammanställt information om de kontroller som vi anser är lämpliga vid anlitande av underentreprenör i handledningen ”Råd och tips”.

För att ge våra medlemsföretag ytterligare kött på benen i dessa frågor bjuder vi nu in er till att lyssna på våra experter på ämnet, Carina Utterström Mace (jurist på Sveriges Byggindustrier) och Sofie Wilhelmsson (skatteexpert på Sveriges Byggindustrier). De kommer att prata om varför det är så viktigt att kontrollerna, ge en djupare inblick i vad de olika kontrollerna innebär och den juridik som omgärdar kontrollerna.

Vid frågor kontakta:   anders.ragnarsson@sverigesbyggindustrier.se


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut