Artboard_1.png

Råd & tips vid anlitande av underentreprenörer - Skövde

FAKTA

Datum: 09 oktober 2019 08:30 till 12:30

Plats: Knistad Herrgård , Skövde

Sista anmälningsdatum: 01 oktober 2019

  Välkommen till en halvdag med information, råd och tips! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Varför är det viktigt att kontrollera sina underentreprenörer? Vilka kontroller bör göras för att skydda sig mot oseriösa aktörer?  Vilket ansvar kan falla på mig som anlitande företag om anlitande sker utan kontroll?

Många av våra medlemsföretag har från tid till annan funderat kring dessa frågor. Sveriges Byggindustrier har sammanställt information om de kontroller som vi anser är lämpliga vid anlitande av underentreprenör i handledningen ”Råd och tips”.

För att ge våra medlemsföretag ytterligare kött på benen i dessa frågor bjuder vi nu in er till att lyssna på våra experter på ämnet, Carina Utterström Mace (jurist på Sveriges Byggindustrier) och Sofie Wilhelmsson (skatteexpert på Sveriges Byggindustrier). De kommer att prata om varför det är så viktigt att kontrollerna, ge en djupare inblick i vad de olika kontrollerna innebär och den juridik som omgärdar kontrollerna.

PROGRAM

08.30-09.00   Ankomst med kaffe och smörgås
09.00-10.00   Tips & Råd föreläsning
10.10-11.00   Arbetsrätt, Lösen & vanliga frågor - Hans Arvidsson
11.10-11.30   Nya yrkesutbildningsavtalet - Maria Skoog & Hans Arvidsson
11.30  Gemensam Lunch

 Vid eventuella frågor: Maria Skoog

Varmt välkommen! 
Maria Skoog
Lokal Chef Skaraborg

 

 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut