framtidsbygget.PNG

Framtidsbygget 2019

FAKTA

Datum: 15 november 2019 08:00 till 13:00

Plats: Carl Krooks gata 16, Helsingborg, Radisson Blu Metropol Hotel, Helsingborg

Sista anmälningsdatum: 08 november 2019

Välkommen till Framtidsbygget – en förmiddag där vi tillsammans lägger fokus på hållbarhetsarbetet inom bygg- och anläggningssektorn, i enlighet med Agenda 2030. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Välkomna till Framtidsbygget - en förmiddag där vi tillsammans lägger fokus på Hållbarhetsarbetet inom bygg- och anläggningssektorn, i enlighet med Agenda 2030.

Framtidsbygget är mötesplatsen för dig som verkar inom samhällsbyggnadssektorn.Våra målgrupper är våra politiker, upphandlings-, hållbarhetschefer, Länsstyrelsen och region Skåne samt våra medlemsföretag.

Du kanske är beslutsfattare inom Familjen Helsingborg och du drivs av att påverka morgondagens bransch till det bättre.

Välkommen till en kostnadsfri halvdag full av inspiration och dialog.

Dagen inleds på morgonen kl 8.30 (kaffe från kl 8.00) och avslutas med lunch.

Vi erbjuder möjlighet till reflektion och samverkan.

 

Se detaljerad inbjudan här

Välkommen till Framtidsbygget – en förmiddag där vi tillsammans lägger fokus på hållbarhetsarbetet inom bygg- och anläggningssektorn, i enlighet med Agenda 2030. 

Framtidsbygget 2019, en fortsättning på 2018 års seminarium. Nu tar vi Agenda 2030-arbetet ett steg vidare, hur kan vi arbeta med målen?

Bland deltagarna märks politiker och andra representanter från kommun, landsting, Region Skåne samt bygg- och anläggningsföretagen i nordvästra Skåne.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

framtidsbygget.png

Framtidsbygget är mötesplatsen för dig som verkar inom samhällsbyggnadssektorn. Syftet är att stärka bygg- och anläggningsbranschen, främja ett ökat byggande i sund konkurrens samt skapa en väl fungerande arbetsmarknad.

Våra målgrupper är våra medlemsföretag, politiker, upphandlings-, arbetsmarknads- och utbildningsansvariga inom kommun och landsting samt ansvariga inom bygg- och anläggningsprogrammen. Du kanske är beslutsfattare inom Familjen Helsingborg och du drivs av att påverka morgondagens bransch till det bättre.