Kalendern_SN.png

Kvinnligt Nätverk

FAKTA

Datum: 08 maj 2019 09:30 till 15:30

Plats: Villa Marieberg, Norrlidsgatan 5, Sundsvall

Sista anmälningsdatum: 26 april 2019

Välkommen till vårt nätverk för kvinnliga tjänstemän, verksamma inom Sveriges Byggindustriers medlemsföretag. Ett forum för erfarenhetsutbyte, utbildning och utveckling.

Denna gång samverkar vi med Installatörsföretagen och deras nystartade kvinnliga nätverk. Föreläsare är Annica Hammar, företagsrådgivare från Installatörsföretagen Umeå.

Temat för träffen är Härskartekniker. 

Kostnadsfritt deltagande

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

9:00-9:30 Fika

9:30 Härskartekniker och motstrategier; identifiera och hantera.

Har du någon gång upplevt att

  • någon presenterat din idé som sin egen?
  • ingen lyssnar på vad du säger under mötet och känner det som att du uttryckt dig på ett dumt eller otydligt sätt?
  • en kollega skrattar åt ditt uttal och säger att du låter som en karaktär i en kul TV-serie när du hade något viktigt att säga?

Då har du sannolikt blivit utsatt för härskarteknik. Härskartekniker kan användas av alla människor mot alla människor. Vi vill med det här seminariet öka medvetenheten kring hur vi alla kan hamna i situationer där vi antingen utsätts för härskarteknik eller själva medvetet eller omedvetet tillämpar härskarteknik. Vi vill också belysa hur vi kan bemöta och förhindra beteendet.

12:00 Lunch

13:00 Forts härskartekniker och motstrategier

15:30 Avslut

Annica Hammar, företagsrådgivare på Installatörsföretagen i Umeå, är utbildad inom området. Annica kommer att beskriva olika härskartekniker som vi sedan tar oss an i gruppdiskussioner och gemensamma resonemang. Hur får vi syn på härskaren och på tekniken? Finns det motmedel? Hur ser dina egna erfarenheter ut?


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut