På gång i BI Mellan

Medlemsträff med fokus på resor, traktamenten och OSA

FAKTA

Datum: 24 april 2019 10:00 till 13:00

Plats: Scandic Nord, Norrköping

Sista anmälningsdatum: 19 april 2019

Välkomna till medlemsträff i Norrköping!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

På denna medlemsträff kommer vi den första timmen gå igenom vad som gäller för reseersättningar och traktamenten. Vad gäller för reseersättning för resor mellan hem och arbetsplats, samåkning och hur kommer man överens om boende på annan ort? Det och mycket annat kommer Marko Pöllänen, regional löne- och avtalsansvarig, berätta om.

Frida Mattsson, från advokatfirman Glimstedts, kommer under den andra timmen av dagens medlemsträff gå igenom vad Arbetsmiljöverkets AFS ”Organisatorisk och social arbetsmiljö” egentligen innebär.
Allas vår ambition är ju att skapa sunda och attraktiva arbetsplatser och en byggbransch där ännu fler vill arbeta.

10.00 - 10.55 Resor och traktamenten

11.05 - 12.00 Organisatorisk och social arbetsmiljö

12.00 - 13.00 Gemensam lunch

Anmäl dig senast 19 april via formuläret. Endast för medlemsföretag. 

Kontaktperson: Jan Malmberg, chef BI Norrköping.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

BI_Medlemsforetag.jpg

Frida Mattsson