Kalendern_M.png

Medlemsmöte Dalarna

FAKTA

Datum: 12 mars 2019 09:30 till 12:15

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 06 mars 2019


INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Sveriges Byggindustrier bjuder in till en halvdag med fokus på Arbetsmiljö, Rehab och Brandskydd.

Plats: Scandic Lugnet Falun


PROGRAM
09:30 Kaffe och fralla 

Dagens programvärd Patrik Jakobsson Arbetsmiljörådgivare Sveriges Byggindustrier välkomnar och presenterar dagens teman. 

10:00 Lotta Cohen Galaxen kommer och berättar om deras verksamhet och hur ni som företagare kan få hjälp med tex rehab.

10:45 Brandskyddsföreningen Dalarna bjuder härmed in till en intressant före-läsning om den tragiska branden i Grenfell Tower, London (2017) och fasadbeklädnadens inverkan på brandförloppet.
Föreläsaren berättar bland annat om orsaker till branden och varför Brandskyddsföreningen tagit fram ett förslag om tredjepartskontroll.


12:15 - 13:00 Lunch 


OBS: Meddela oss om ev allergier.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut