Kajsa_Hessel_Byggcheferna_2-redigerad.jpg

Inspirationsdag för kvinnor i byggbranschen

FAKTA

Datum: 15 november 2018 12:30 till 15:00

Plats: Centralhuset konferens, Nils Ericsonplatsen 4, Göteborg

Sista anmälningsdatum: 09 november 2018

Tillsammans gör vi skillnad!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Byggchefernas ordförande, Kajsa Hessel, kommer för att dela med sig av sina egna erfarenheter av att åstadkomma förändring och hur Byggcheferna valt att arbeta för att bidra till att göra branschen mer attraktiv, sund och säker. 
 - Vi vill jobba i en schysst bransch där alla är lika välkomna!

I vår samhällsbyggnadssektor finns ingen plats för machokultur, sexism, rasism, svartarbete eller mutor. Vi kämpar både brett och fokuserat för att ge alla en sund, säker och stimulerande arbetsmiljö.

Målet är att våra medlemmar, branschens chefer och ledare, ska ha en yrkesroll där de kan utöva ett gott ledarskap, utvecklas, må bra och kan kombinera arbete med privatliv.

Nyfiken på lite mer... klicka här! 


Vi bjuder på lunch kl. 12.30 i restaurangen hos First Hotel G i samma byggnad som Centralstationen. Föreläsningen börjar kl. 13.30. Tidpunkt för när vi slutar beror på hur mycket vi diskuterar tillsammans. Det finns begränsat antal platser, så boka dig till denna spännande föreläsning redan idag.  Som anställd i medlemsföretag till Sveriges Byggindustrier är eftermiddagen kostnadsfri. 

Om du har frågor eller önskar något särskilt att lyfta vid diskussionen, kontakta Jeanette Almvång.

Varmt välkommen! 


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut
 

BI.jpgBli_fler_BI.png