platinan.jpg
bildreferens: Vasakronan/Erik Giudice Architecture

Save the date! Infrastrukturdag 2019

FAKTA

Datum: 28 februari 2019 09:00 till 17:00

Plats: , Göteborg

Sista anmälningsdatum: 20 februari 2019

Tema: Infrastruktur som möjliggörare för stadsutveckling

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Välkommen till en dag om infrastrukturens betydelse för regionens framväxt. Var med i årets samtal om de stora infrastruktursatsningar och utmaningar  regionen står inför. Möt de tyngsta aktörerna och beslutsfattarna. Boka i din kalender redan idag.

Den 28 februari 2019 ägnar vi hela dagen åt regionens infrastruktur. Det kommer att handla om den nya Hisingsbron, om Platinan, om sänkningen och överdäckning av 45:an samt om den nya stadsdelen - Landvetter södra.
Programmet pågår mellan 09:00-17:00 och avslutas med middag.
Inbjudan med program kommer att sändas efter nyår. 

Varmt välkommen!
önskar Jörgen Johansson, Petra Sedelius & Tony Esbjörnsson

För bokning redan idag, klicka på bokningsknappen nedan. Priset för hela dagen inkl. kvällens måltid är 1200 kronor ex. moms. 
Vid ev. frågor, kontakta: Jeanette Almvång


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Du har dessvärre inte möjlighet att boka evenemanget just nu.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut