Kalendern_M.png

Höstträff Uppsala

FAKTA

Datum: 21 oktober 2019 17:00

Plats: Clarion Hotell Gillet Dragarbrunnsgatan 23 , Uppsala

Sista anmälningsdatum: 08 oktober 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

”Samhällstrenderna som förändrar spelplanen för byggbranschen”

Vår omvärld förändras i ett allt snabbare tempo och vi står inför stora förändringar inom många områden. Hur vår framtid exakt kommer att te sig är dock ofta höljt i dunkel.

Samtidigt ska viktiga beslut fattas här och nu, trots att kompassnålen tycks snurra åt alla håll.

Under detta föredrag presenterar framtidsforskaren Peter Siljerud några av de centrala trender som för stunden håller på att omforma vårt samhälle, liksom vilka konsekvenser de kan få för byggbranschen.

Föreläsare: Peter Siljerud

peter_siljerud_800.jpg


Peter Siljerud har i över 15 år arbetat som trendspanare och framtidsforskare. Han är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare som har inspirerat mer än 40 000 personer under åren. Han har även författat flera böcker, den senast utkom i november 2018 och har titeln "Supertrenderna".

 Program:

17:00 Föreläsning inkl. paus 

19:00 Middag

Meddela ev. kostrestriktioner, allergier, mm.
Vid ev. överbokning förbehåller vi oss rätten att kvotera antal platser/företag. I så fall kommer vi att meddela berörda företag minst en vecka innan.

Varmt välkommen med din anmälan! 

Sveriges Byggindustrier

Anders Ragnarsson

Ingen kostnad för föreläsningen. Kostnad för middag: 300:-/deltagare (exkl. moms).Avgiften faktureras vid utebliven avanmälan vid ev. förhinder. Klicka i nedan om du kommer på föreläsning och middag.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut