På gång i BI Mellan

Hantering av underentreprenörer enligt Byggavtalet

FAKTA

Datum: 18 september 2018 09:30 till 12:00

Plats: Scandic Nord, Järngatan 17, Norrköping

Sista anmälningsdatum: 14 september 2018

Att hantera UE enligt Byggavtalet bygger till stor del på MBL. I avtalet har vi förenklat UE-hanteringen när det gäller medlemmar i Sveriges Byggindustrier, då man inte behöver MBL-förhandla. Likaså när det gäller hängavtalsbundna UE, då endast en förstagångsanmälan ska göras till Byggnads. I avtalet regleras också F-skattare, underentreprenörers UE och vilka som faktiskt berörs och inte berörs av förhandlingsskyldigheten. 

Endast för medlemsföretag.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Allt detta kommer vi att gå igenom på denna medlemsträff tillsammans med Gustaf Gedda från Sveriges Byggindustriers kansli. Före Gustafs dragning kommer YH-utbildningen för Byggledare samt Lärlingsgymnasiet att informera om sina verksamheter.

Efter mötet bjuder vi på lunch för dem som så önskar.

Anmäl dig senast 14 september via formuläret.

Kontaktperson: Jan Malmberg, chef BI Norrköping.


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut
 

BI_Medlemsforetag.jpg