Morgonmotet_gast_och_gbg_002.png

Frukostsamtal med Adam Cwejman

FAKTA

Datum: 30 augusti 2019 08:00 till 09:30

Plats: Sveriges Byggindustrier, Ekmansgatan 1, Göteborg

Sista anmälningsdatum: 27 augusti 2019

Välkommen till nytt spännande byggarforum "Morgonmötet". Första gästen är Adam Cwejman, politisk redaktör på Göteborgs-Posten!

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Nu sjösätter vi en serie frukostmöten för oss samhällsbyggare i staden.
Vid varje tillfälle bjuder vi in en intressant person med kreativa reflektioner och perspektiv. 

Den 30 augusti startar vi med Adam Cwejman.
Kaffe och smörgås finns uppdukat kl. 08.00
Mötet varar till ca. 09.15. 

Ta frukost, nätverka och lyssna på Adam om jobbet som redaktör och ledarskribent på Göteborgs-Posten, byggandet i staden och hur han ser på samhällsutvecklingen och politiken i Göteborg.


Anmäl dig redan idag! 

Varmt Välkommen! 
Abraham Staifo
Kommunikatör, Sveriges Byggindustrier Väst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut