vinjett_framtidsbyggare.png
Globala mål 2030, #11: Hållbara städer och samhällen. Städer och bosättningar ska vara inkluderande, säkra, motståndskraftiga och hållbara.
www.globalamalen.se/

Framtidsbygget 2018

FAKTA

Datum: 23 november 2018 08:30 till 13:00

Plats: Radisson Blu Metropol Hotel, Carl Krooks gata 16, Helsingborg

SAVE THE DATE!

Välkommen till Framtidsbygget – en förmiddag där vi tillsammans lägger fokus på hållbarhetsarbetet inom bygg- och anläggningssektorn. 

2018 års upplaga av Framtidsbygget i Helsingborg bjuder på en blandning av intressanta föredrags- och diskussionsämnen för alla som verkar i och tillsammans med samhällsbyggnadssektorn. Huvudtemat är HÅLLBARHET i alla dess former, där bland annat Agenda 2030, entreprenörsansvar, säkerhet, en fossilfri byggsektor och digitalisering är viktiga ingredienser.

Bland deltagarna märks politiker och andra representanter från kommun, landsting, Region Skåne samt bygg- och anläggningsföretagen i nordvästra Skåne. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Några exempel ur den preliminära talarlistan:

Moderator: Anna Ljungdell, the Labyrinth.

Vi startar klockan 8.30 och avslutar med lunch.

Programmet uppdateras kontinuerligt. Möjlighet att anmäla sig öppnar i oktober men reservera förmiddagen i din kalender redan nu!

Väl mött!

SVERIGES BYGGINDUSTRIER (BI) HELSINGBORG

Eva Hammarbäck
Chef BI Helsingborg

Carin Stoeckmann
Ordförande i Byggföreningen Nordvästra Skåne


skriv ut
epost
skriv ut
 

framtidsbygget.png

Framtidsbygget är mötesplatsen för dig som verkar inom samhällsbyggnadssektorn. Syftet är att stärka bygg- och anläggningsbranschen, främja ett ökat byggande i sund konkurrens samt skapa en väl fungerande arbetsmarknad.

Våra målgrupper är våra medlemsföretag, politiker, upphandlings-, arbetsmarknads- och utbildningsansvariga inom kommun och landsting samt ansvariga inom bygg- och anläggningsprogrammen. Du kanske är beslutsfattare inom Familjen Helsingborg och du drivs av att påverka morgondagens bransch till det bättre.


Har du frågor? Kontakta Eva Hammarbäck, chef Sveriges Byggindustrier Helsingborg.


AGENDA 2030-DELEGATIONEN