BUCtag__loggo_color.jpg

Byggarfrukost: Effektivt chefsstöd för rekrytering och medarbetarutveckling

FAKTA

Datum: 05 februari 2020 08:00 till 10:00

Plats: Ekmansgatan 1, Göteborg

Sista anmälningsdatum: 31 januari 2020

Sveriges Byggindustriers utbildningsenhet - Byggbranschens Utbildningscenter bjuder in till Byggarfrukost. Seminariet är för dig som på olika sätt jobbar med rekryteringsfrågor i ett av våra medlemsföretag. 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

När du skall rekrytera vet du sannolikt vad du söker för person, men vet du att du verkligen får den du behöver och vill ha?

Personlig insikt är ett av de mest effektiva startskotten i en utvecklingsprocess och ger ofta bättre motivation och resultat än om man gör en generell utvecklingsinsats.

På den här byggfrukosten kommer du att få en bättre inblick i hur du kan stärka ditt rekryterings och utvecklingsarbete med hjälp av Jobmatch Talent, som är ett djupgående precisionstest. Inför träffen får du chans att göra testet vilket kommer att skapa en djupare förståelse för dig själv, dina talangområden och samtidigt får en upplevelse om hur du kan använda verktyget och få ett effektivt chefsstöd.

Jobmatch Talent är granskat och certifierat av DNV-GL, Det Norske Veritas, enligt EFPAs nya bedömningsmodell.

Jobmatch har sålunda genomgått en noggrann genomlysning avseende giltighet, reliabilitet och andra psykometriska faktorer, det är validerat att testet lever upp till de omfattande krav som EFPA ställer på psykologiska test för prediktering av arbetsprestation och utveckling av medarbetare.

Välkommen till en spännande och intressant byggarfrukost med Carolina Skyldberg och Lisbeth Ångman som jobbar med Jobmatch Talent. 

Har du en kollega som också vill gå, skicka vidare inbjudan så kan den personen också anmäla sig. 

Välkommen

DNV-GL.jpg


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut