Stamma_2020_mellan.png

Byggföreningsstämma Västmanland 2020

FAKTA

Datum: 12 februari 2020 16:00

Plats: Pilbogården, Kristinagatan 14, Västerås

Sista anmälningsdatum: 31 januari 2020

Välkommen till årsstämma i Västmanlands byggförening.

Deltagarna på stämman och efterföljande mingel, middag förväntas vara anställda i medlemsföretagen, således inte affärskontakter och/eller konsulter.

Presentation av kvällens föreläsare:

Johan Deremar nationalekonom, Sveriges Byggindustrier - Kommer på ett lättsamt sätt ge oss en prognos över byggkonjukturen 2020.

Magnus Helgesson, nominerad till Årets talare - Man 2018.  Hans föreläsningar är en omskakande energikick. Passionerat, underhållande och humoristiskt delar han med sig av sina erfarenheter kring team, ledarskap och motivation. Stärk er kultur och öka ditt företags välmående genom att använda de nycklar Magnus delar med sig av och som leder dig till framgång. Grunderna för långvarig framgång är att förstå sin identitet, definiera varumärket, utöva professionellt ledarskap, optimera försäljningen, kommunicera målen och visualisera visionen. 80% av alla affärer handlar om psykologi, resterande 20% handlar om produkten

Efter stämman kommer vi att inta en middag på Pilbogården.

Årsstämma och middag är helt kostnadsfri för medlemsföretagen. Vid eventuell utebliven avanmälan debiteras 500 kr/deltagare exkl. moms.  

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

16.00 Årsstämma Västmanlands Byggförening

Klicka här för dagordning

16:30 "Hur blir byggåret 2020" Johan Deremar Nationalekonom på BI

17:15 Paus

17.30 Föreläsning Magnus Helgesson

19.00 Avslut med middag 

Anmäl dig via formuläret nedan senast 31 januari 2020.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier
BI Västmanland

Anna Gillström

E-post, tfn 021-34 93 54


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.


Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

JohanDeremar.PNG

Johan Deremar

Magnus_Helgesson_1455_Arkiv_-_Talarforum.jpg

Magnus Helgesson