Kalendern_SN.png

Byggföreningsstämma Västernorrland

FAKTA

Datum: 27 februari 2019 14:00 till 18:00

Plats: Elite Hotel Knaust, Storgatan 13, Sundsvall

Sista anmälningsdatum: 15 februari 2019

Välkommen till årsstämma i Västernorrlands byggförening!


INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Medlemsföretag i Västernorrlands Byggförening inbjudes härmed till årsstämma 2019!

Årsstämman är helt kostnadsfri.

Deltagarna på stämman inkl föreläsning och efterföljande middag och föreställning förväntas vara anställda i medlemsföretagen.

PROGRAM:

14:00 Välkomna! Kaffe o mingel

14:20 Att arbeta hållbart i en snabb föränderlig värld
Bertil Rosquist, Senior Grön Affärsutvecklare, Skanska

Den globala förändringstakten är inne i en accelererande spiral där förändringar och innovationer avlöser varandra i en allt högre takt. För företag gäller det att ha en organisation och en förändringsbenägenhet som gör att man snabbt kan ställa om då förutsättningarna ändras. För byggsektorn är detta en stor utmaning då branschen per definition är trögrörlig. Hus skall byggas för att hålla minst 50 år till skillnad från t ex en dator som förväntas fungera åtminstone 3 år. Vilka förändringar ser vi komma och vilka utmaningar står vi inför då vi ska navigera i förändringens tidevarv?

15:30 Sveriges Byggindustriers fokusområde Sund konkurrens                          Lars Redtzer, Chef BI Bransch- & medlemsutveckling 

Det ska vara lätt att göra rätt, så att den sunda konkurrensen kan stärkas och fungera. En sund konkurrens skapar rättvisa och attraktiva näringsvillkor för branschen och tryggare anställningar för medarbetarna.
Hur arbetar Sveriges Byggindustrier för att främja Sund konkurrens? Vad är viktigt att tänka på dels vid upphandling av tjänster, men även för egen del, för att följa lagar och regler? 

16.00 Årsstämma 2019

o Byggföreningens verksamhet under 2018, Ulrica Åhman, ordförande

o Stadgeenligt stämmoprogram Klicka här för Dagordning

Ca 16:45 Middag

18.00 Avslut alt. egen transport till föreställning i Tonhallen, Sundsvall

18:30 ALDRIG ENSAM - EN SHOW SOM RÄDDAR LIV 
(OBS! Begränsat antal platser - först till kvarn gäller!)

Med Charlie Eriksson & Kristofer Greczula

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv. Här finns mer information om föreställningen och om organisationen Aldrig Ensam.

Anmäl dig via formuläret nedan senast 15 februari 2019.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier
BI Västernorrland

Hanna Magnusson
hanna.magnusson@sverigesbyggindustrier.se                                                    060-160962Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut