Stamma_2020_mellan.png

Byggföreningsstämma Södermanland 2020

FAKTA

Datum: 31 januari 2020 14:00

Plats: Elite Stadshotellet, Eskilstuna

Sista anmälningsdatum: 22 januari 2020

Välkommen till årsstämma i Södermanlands Byggförening samt Byggmästareförening!

Precis som tidigare år är vår stämma ett gemensamt arrangemang mellan
Sveriges Byggindustrier och Södermanlands Byggmästareförening. 

Deltagarna på stämman och efterföljande mingel, middag förväntas vara anställda i medlemsföretagen, således inte affärskontakter och/eller konsulter.

Presentation av kvällens föreläsare:

Catharina Elmsäter-Svärd VD Sveriges Byggindustrier - Kommer berätta om det namnbyte som Sveriges Byggindustrier står inför. 

Susanne Pettersson talar om hur man skapar vinnartillstånd för att alla ska dra åt samma håll. Hon är Vinnare av Årets talare - Kvinna 2018 och föreläser om hur du tar fram kraften inom dig, i teamet och i organisationen för att alla ska dra åt samma håll med glädje. Det gäller att få människor att må och prestera bra var man än befinner sig. Susanne brinner för att skapa framgångsrika team där man tar fram dynamiken i gruppen för att göra varandra ännu bättre.

Susanne har drygt 25 års erfarenhet av att utveckla organisationer till framgång. Hon agerar som konsult inom näringslivet, offentlig verksamhet och inom idrotten. Hon är verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svensk elitidrott och deras ledare med uppgiften att coacha aktiva och ledare för att ta så många medaljer som möjligt för Sverige.

Årsstämma och middag är helt kostnadsfri för medlemsföretagen. Vid eventuell utebliven avanmälan debiteras 500 kr/deltagare exkl. moms.  

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

14:00 Därför byter Sveriges Byggindustrier (BI) namn och varumärke
Catharina Elmsäter-Svärd VD Sveriges Byggindustrier

14.45 Årsstämma Södermanlands Byggförening Klicka här för dagordning

15:15 Årsstämma Södermanlands Byggmästareförening

16:00 Kaffe

16:15 Föreläsning Susanne Pettersson

18:00 Mingel

19:00 Avslut med middag på restaurang Y-Won Bar & Grill, Stadshotellet  

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier
BI Södermanland

Anna Gillström

E-post, tfn 021-34 93 54


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Sista anmälningsdatumet har passerat.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

IMG_9614.jpg

Catharina Elmsäter-Svärd

Susanne_026-2.jpg

Susanne Pettersson