byggarnashus_arsstammavast.png

Välkommen på After Work! i Göteborg

FAKTA

Datum: 03 september 2019 16:30 till 19:30

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 20 augusti 2019

Save the date! eller Boka eftermidddagen i din kalender! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Enligt tradition bjuder styrelsen i Sveriges Byggindustrier Göteborg & Södra Älvsborg in till After Work tillsammans med Göteborgs Byggmästareförening. 

Vi lyssnar till musik, minglar och äter gott tillsammans. Ett ypperligt tillfälle att lära känna nya kollegor i branschen!

Boka in den 3 september i din kalender redan idag! Inbjudan med anmälan kommer i augusti. Vi önskar en skön sommar och ledighet! 

Anna Lönn Lundbäck   &   Jörgen Johansson  
       Regionchef                 Styrelseordförande


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut