Patrik_och_Markus_tillsammans.PNG

Påminnelse - projekthantering och korrekta fakturor - välkommen till lunchföreläsning i Uddevalla

FAKTA

Datum: 29 januari 2020 11:00 till 13:00

Plats: Riverside Hotell och Konferens, Uddevalla

Sista anmälningsdatum: 27 januari 2020

Hur håller du koll på dina projekt och får ut korrekta fakturor?

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Denna inbjudan vänder sig till dig som är VD och / eller hanterar ekonomi och projektfrågor på små och medelstora företag.

Välkomna på medlemsträff där vi kommer få lära oss mer om tid- och projekthanteringssystem och hur man kan koppla ihop det med sin bokföring och lönerapportering. Fokus ligger på enkla digitala verktyg för att minimera administration och säkerställa att allt från kundfakturor, lön och bokföring blir rätt gjord och skapar bästa tänkbara beslutsunderlag. 

Föreläsningen ges i samarbete med LRF Konsult.

Dagens program:

10.45  Ankomst och registrering inklusive en slät kopp kaffe

11.00  Föreläsning med Markus Karlén, Trinax AB och Patrik Stenberg, LRF 
           Konsult
            
12.15  Lunch

Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på lunchen. För att boka klicka på knappen nedan. Tänk på att avanmäla dig om du får förhinder.

Vid eventuella frågor kontakta Pernilla Irewährn

Varmt välkommen önskar 
Pernilla Irewährn
Lokal chef Bohus Norra Älvsborg Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut