Kalendern_Vast.png

För nya medlemsföretag - informationsträff

FAKTA

Datum: 22 november 2018 07:30 till 10:30

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 15 november 2018

Välkommen till information för nya medlemsföretag

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Vi bjuder på frukost och börjar morgonen med Arbetsmiljöinformation om Kvartsdamm och Vibrationer i maskiner. 
Därefter hålls information för alla som är nya medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier. 

Företagschefen, personalansvarig, ansvarig för arbetsrättsliga frågor med flera inbjuds till en introduktions- och informationsträff hos Sveriges Byggindustrier i Göteborg.

Genom medlemskapet i Sveriges Byggindustrier åtar sig nya medlemsföretag att följa de lagar och avtalsregler som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vid detta möte får ni aktuell och nyttig information kring medlemskapet och grunderna i aktuella kollektivavtal främst Byggavtalet.
Vi bjuder därför in nya medlemmar till detta informationsmöte där du får möjlighet att träffa några av oss som arbetar på Sveriges Byggindustriers lokalkontor här i Göteborg och ni får tillfälle att ställa frågor kring medlemskapet, regler och villkor enligt olika avtal, föreskrifter och lagar.

Träffen är givetvis kostnadsfri.
Har du några frågor som du vill att vi tar upp, mejla gärna dessa i förväg till: jeanette.almvang@sverigesbyggindustrier.se
så kan vi förbereda svaren tillsammans med sakkunniga medarbetare.

Välkommen,

Anna Lönn Lundbäck
Regionchef Sveriges Byggindustrier Väst


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut