ekmansgatan.jpg

Påminnelse; Välkommen! du som har färre än 35 anställda, till workshop och Luciafika hos Sveriges Byggindustrier i Göteborg

FAKTA

Datum: 12 december 2019 13:00 till 16:00

Plats: Sveriges Byggindustrier, Ekmansgatan 1, Göteborg

Sista anmälningsdatum: 10 december 2019

Vänligen sänd det här vidare till VD eller annan berörd person på företaget. Tack! 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Nu är det dags för Dig i det mindre företaget att ta plats! 

Sveriges Byggindustrier består till övervägande del av företag med färre än 35 anställda och det är hög tid att era frågor tar större plats! Vi vill därför skapa en särskild plattform för er mindre medlemsföretag att diskutera och driva era frågor.

Som ett steg i det arbetet bjuder vi in till workshop och föredrag av Mats Åkerlind, vice VD och förhandlingschef Sveriges Byggindustrier.

Vi vill veta mer om vilka problem ni står inför i er vardag och workshopen kommer kretsa kring just detta – på vilket sätt kan Sveriges Byggindustrier bidra till er verksamhet?

Vi bjuder på Luciafika. 

Varmt välkommen!

önskar 
Fredrik Strömberg 
Företagsrådgivare inom arbetsrätt och kollektivavtal 
Niklas Skändlagård
Löne- och avtalskoordinator


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut