Kalendern_NN.png

Strategikonferens löner och avtal

FAKTA

Datum: 07 februari 2019 12:00 till 08 februari 2019 12:00

Plats: Hotell Kust & Spa, Hamngatan , Piteå

Sista anmälningsdatum: 04 januari 2019

Inbjudan vänder sig till företagare, chefer, lönespecialister och andra personer i Västerbotten och Norrbotten som hanterar löne- och avtalsfrågor. Målet tillika syftet med denna konferens är att företagen, med stöd av varandra, ska stå väl rustade i arbetet med avtal och förhandlingar. Vid årets konferens kommer vi särskilt att fokusera på ett konkurrenskraftigt avtal.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Ett gediget program har nu utökats med vVD och förhandlingschef Mats Åkerlind. Mats kommer till konferensen i Piteå för förberedande dialog med medlemmar i norr inför avtalsrörelse 2020. 

Sveriges Byggindustrier region Norra Norrland bjuder in till den årliga strategikonferensen för avtals- och lönefrågor.

Under konferensen kommer vi att beröra aktuella löne- och avtalsfrågor i regionen, och hur medlemsföretagen samordnar lönegruppsarbetet.

Dessutom kommer vi att beröra nyheter och avtal om hur branschen har överenskommit om att samverka för att få arbetslösa med behov av stöd i jobb, bland annat nyanlända.

Som vanligt är detta även ett tillfälle att få möta några av Sveriges Byggindustriers arbetsrättsjurister från nationella kansliet. Denna gång medverkar Malin Erasmie med Tjänstemannaavtalen och biträdande förhandlingschef Tomas Weis om avtal och arbetsrätt.

En annan huvudtalare är Stefan Lindbäck som berättar om Lindbäcks Bygg och deras verksamhet.

Torsdagen serveras lunch 12.00 och middag kl 19 00.           

Fredagens program startar 08 30 med avslut kl 12 00 med lunch.

Anmälan

Pris: 2800 kr + moms.
OBS! Ange kostnadsställe/fakturaadress vid anmälan.
Avbokningsregler: Anmälan är bindande och hotellets avbokningsregler gäller.

Välkomna!

Lars Rutberg och Annica Pettersson


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut
 

Kontaktpersoner: 
Lars Rutberg och Annica Pettersson