MENY Övriga sidor

 
SakerhetsparkFB.png
7 oktober inviger Sveriges Byggindustrier byggbranschens gemensamma säkerhetspark utanför Arlanda flygplats i Stockholm.

Invigning av byggbranschens första säkerhetspark

FAKTA

Datum: 07 oktober 2019 14:00 till 15:00

Plats: Kolstavägen 16 Märsta. Mellan Kolstahallen (Kolstavägen 2) och Brandkåren Attunda (Kolstavägen 1), Stockholm

Sista anmälningsdatum: 04 oktober 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Säkerhet är ett prioriterat fokusområde för Sveriges Byggindustrier. Organisationen arbetar aktivt för att minska antalet olyckor på byggarbetsplatser. Visionen är noll olyckor. Sveriges Byggindustrier är initiativtagare till byggbranschens gemensamma Säkerhetspark. Säkerhetsparken blir ett viktigt verktyg för att skapa en attraktiv, sund och säker byggbransch.

Säkerhetsparken byggs med inspiration från det finländska konceptet Safety Training Parks. Parken blir en fysisk träningsanläggning där de som arbetar i byggbranschen kommer att kunna träna på säkerhet.

I styrgruppen för projektet sitter flera av Sveriges största byggföretag, däribland: Skanska. NCC. Peab. Veidekke. JM. Bonava. Svevia. Erlandssons Bygg. Ramudden. Håll Nollan. Byggmästar'n i Skåne.

Anmäl dig senast 30 september!

Välkommen!

För frågor kontakta: Björne Karlsson, verksamhetsledare för Säkerhetsparken. 070 775 33 22 / bjorne.karlsson@sverigesbyggindustrier.se

Program uppdateras löpande

10:00 - 14:00 Öppethus

Officiell invigning
 
14:00 - 14:05 Inledning Catharina Elmsäter-Svärd, vd Sveriges Byggindustrier

14:05 - 14:30 Anförande ledande representanter:

NCC - Henrik Landelius, affärsområdeschef NCC Building Sverige
Peab - Jesper Göransson, koncern vd 
Skanska - Lars Jonson, vice vd Sverige
Håll Nollan - Ulrika Dolietis, vd
Erlandsson Bygg - Magnus Zetterlund, vice vd region Stockholm

14:30 - 14:35 Gemensam bandklippning

14:35 - 15:00 Rundvandring demonstration av Säkerhetsparken


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut