Lediga tjänster 2017-09-11

HR- och arbetsmiljöspecialist till Sveriges Byggindustrier

I rollen som HR- och arbetsmiljöspecialist kommer du att verka centralt i verksamheten och hantera olika frågor inom HR samt systematiskt arbetsmiljöarbete. Du kommer att ingå i ett team med olika specialiseringar inom HR. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:

  • Vara internt sakkunnig i frågor gällande arbetsmiljö och stötta organisationens chefer i det interna systematiska arbetsmiljöarbetet.
  • Utveckla, förvalta, dokumentera, standardisera och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet, policyer och rutiner.
  • Säkerställa genomförandet av aktiviteter inom det systematiska arbetsmiljöområdet.
  • Sammanställa, skriva och koordinera olika kommunikations- och utbildningsinsatser, bland annat via vårt intranät.
  • Vara kontaktperson för HR-frågor och samtliga delar inom det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Vem är du?
Vi söker dig som har administrativ och operativ erfarenhet av arbetsmiljöarbete och brett HR-arbete. Du har en personalvetarexamen och/eller likvärdig HR-utbildning. Vi tror att du kommer från en verksamhet där du har fått arbeta brett inom HR och fördjupat inom arbetsmiljö. Som person är du engagerad och serviceinriktad med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar självständigt och har förmåga att prioritera, är noggrann och lösningsorienterad.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande och varierande roll med frihet under ansvar. I ditt arbete kommer du att ge service till och samverka med alla våra fantastiska medarbetare i hela landet. Du har placering i Stockholm och kommer att utgå både från vårt nationella kansli i Näringslivets Hus på Storgatan och vårt Stockholmskontor på Wennerbergsgatan.

Frågor om tjänsten
Besvaras av Helene Dahlgren, HR-chef, helene.dahlgren @ sverigesbyggindustrier.se, 08-698 58 28.

Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt till HR@ sverigesbyggindustrier.se

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-specialist Cajsa Palmgren, cajsa.palmgren@ sverigesbyggindustrier.se, 08-698 58 32.

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER
PRESSANSVARIG Nyheter