MENY Övriga sidor

 
forum_for_bostader_201811.png

Hållbarhetsrapportera! Därför är hållbart byggande lönsamt.

FAKTA

Datum: 22 november 2018 08:00 till 09:15

Plats: Stadsmissionens lokaler, Stortorget, Gamla stan, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 21 november 2018

Hållbarhet, effektivisering och lönsamhet hänger samman! Välkommen till höstens sista Forum för bostäder och infrastruktur. Vi tittar på kopplingen mellan hållbarhet och lönsamhet: Hur ser sambanden ut? Vilka goda exempel finns redan idag i byggbranschen? Hur kan fler små och medelstora företag komma igång med analys och rapportering av sitt eget hållbarhetsarbete?  

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Morgonen inleds med att Marianne Förander, branschansvarig för fastighet och bygg hos E&Y, berättar om sin analys av byggbolagens hållbarhetsrapporter 2017. Därefter lyfter vi fram två goda exempel från branschen och har en paneldiskussion med deltagare från olika delar av näringslivet. Seminariet avslutas med att Sveriges Byggindustrier utdelar ett pris för gott arbete med hållbarhet.  

Nu fortsätter den inslagna vägen mot en klimatneutral bygg- och anläggningssektor år 2045 – följ med!

Medverkande:
Marianne Förander, branschansvarig för fastighet och bygg, E&Y
Per Löfgren, hållbarhetschef, JM
Emelie Condrup, hållbarhetsansvarig, Akea
Nina Ekelund, generalsekreterare, Hagainitiativet
Kajsa Marsk Rives, hållbarhetsstrateg, Specialfastigheter
Tanja Rasmusson, näringspolitisk chef, Sveriges Byggindustrier 

Moderator: Lars Kriss, Sveriges Byggindustrier

Frukost: Serveras från kl 7.30

Seminariet kommer också att webbsändas:  https://www.sverigesbyggindustrier.se/direkt


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut