MENY Övriga sidor

 
LinkedIn_copy.png

Lunchmingel - Byggkonjunkturen: Hur mår svensk ekonomi?

FAKTA

Datum: 17 april 2019 11:30 till 13:00

Plats: Näringslivets Hus, Storgatan 19, lokal Stallet, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 12 april 2019

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Hur mår egentligen svensk ekonomi? Varför fortsätter bostadsbyggandet att sjunka? Vilka reformer krävs för att bibehålla en hög och jämn byggtakt? 

Sveriges Byggindustriers chefekonom Fredrik Isaksson redogör för Byggkonjunkturen 2019-2020. Robert Boije, chefekonom för SBAB, kommenterar prognosen och ger en omvärldsanalys över det ekonomiska läget och bostadspolitiken.

Ta chansen att träffa politiska beslutsfattare, företrädare från intresseorganisationer och andra #bopol-debattörer!

Datum: 17/4

Tid: 12-13Lunch serveras från kl 11.30.

Plats: Storgatan 19, Näringslivets hus, Stallet    

Har du frågor kring eventet - kontakta Lars Kriss


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut