2018-04-10

Förhandlare till Sveriges Byggindustrier Mellan

Vi söker en regional förhandlare med Mellansverige som verksamhetsområde. 

I rollen som förhandlare genomför du, i samverkan med regionens övriga medarbetare och Sveriges Byggindustriers nationella experter inom arbetsrätt, lokala förhandlingar med branschens arbetstagarorganisationer.  

Du arbetar med rådgivning och information till medlemsföretagen samt genomför utbildningar inom kollektivavtalsområdet. Du arbetar även med branschens lönebildningsprocess och är ett viktigt stöd för medlemsföretagen i dessa frågor.

För att lyckas i rollen är du utåtriktad och bra på att bygga nätverk. Vi värdesätter din förmåga att skapa goda relationer externt såväl som internt. Arbetet är mycket självständigt så du måste ha ett eget starkt driv. Du utrycker dig väl i tal och skrift och har ett genuint intresse för utvecklingsfrågor. Tjänsten kan vara placerad på någon av orterna i regionen; Eskilstuna, Falun, Linköping, Norrköping, Uppsala, Västerås eller Örebro.

Du har en gedigen erfarenhet av arbetsrätt och trivs i förhandlarrollen. Erfarenhet av byggbranschens kollektivavtal är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom HR, juridik eller motsvarande alternativt att du har likvärdig erfarenhet från branschen.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med människor.

Är du intresserad? Mejla din skriftliga ansökan i form av CV och personligt brev till HR@ sverigesbyggindustrier.se. Märk din ansökan med ”Förhandlare”.

Vi gör urval löpande men vill ha din ansökan senast den 29 april 2018.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta regionchefen för BI Mellan, Henrik Junzell, på henrik.junzell@ sverigesbyggindustrier.se.

skriv ut
epost
Share
skriv ut