Företagsrådgivare till Sveriges Byggindustrier i Luleå
Lediga tjänster 2017-12-19

Företagsrådgivare till Luleå

Sveriges Byggindustrier söker en företagsrådgivare med inriktning på arbetsrätt och kollektivavtal till kontoret i Luleå, med Norrbotten och Västerbotten som verksamhetsområde. 

Verksamhetsområdet ingår i BI Norra Norrland som består av två kontor.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att företräda organisationen Sveriges Byggindustrier och att agera rådgivare och biträde eller part i förhandlingar till regionens medlemsföretag. Detta innebär att du förhandlar med våra avtalsanslutna motparter inom både tjänstemannaorganisationer och yrkesarbetarorganisationer på lokal nivå. Du kommer även att vara delaktig i centrala förhandlingar.

I dina arbetsuppgifter ingår även att bemanna vår rådgivningstjänst, att ta fram och genomföra utbildningar för våra medlemsföretag samt att stötta branschens arbete med kompetensförsörjning och andra viktiga frågor för medlemsföretagen.

Du har ett nära samarbete med kollegorna i BI Norra Norrland och har naturligtvis tillgång till hela Sveriges Byggindustriers samlade expertis vid behov.

Som person är du en driven lagspelare. Du är utåtriktad och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har erfarenhet av juridisk rådgivning och/eller förhandling och av att hålla utbildningar. Det är starkt meriterande med erfarenhet från byggbranschen och Sveriges Byggindustriers kollektivavtalsområden. Digitala hjälpmedel ersätter i allt högre grad äldre och mer tidskrävande system – en utveckling som vi hoppas du är bekväm med.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation. Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten.

Har du ytterligare frågor om tjänsten, kontakta regionchef Johan Hallberg, johan.hallberg@ sverigesbyggindustrier.se, tfn 070-230 20 47.

Vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 19de februari 2018. Skicka din ansökan och cv till HR@ sverigesbyggindustrier.se 


skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER