2018-04-03

Chef för Sveriges Byggindustriers utbildningsorganisation

Sveriges Byggindustrier söker nu en chef för sin utbildningsorganisation, med placering i Göteborg eller Stockholm, som innefattar Entreprenörsskolan och verksamhetsledningssystemet Povel.

I rollen som chef för utbildningsenheten väntar ett spännande och givande arbete fullt av utmaningar men framför allt möjligheter. Du blir ansvarig för den nuvarande kursverksamheten i Entreprenörsskolan och verksamhetsledningssystemet Povel. Du kommer också att arbeta med att samordna olika enheter inom Sveriges Byggindustriers utbildningsverksamhet, som vänder sig till bygg- och anläggningsbranschen och de egna medlemsföretagen.

Det är många intressenter inblandade i samordningen och du ska med säker och stadig hand vägleda dem mot det gemensamma målet att stärka Sveriges Byggindustriers kursverksamhet i en nationell organisation med stark lokal närvaro på ett stort antal platser runtom i Sverige. Rollen är av nationell karaktär och har hela Sverige som ansvarsområde.     

Vi söker dig som i grunden är akademiker och har en gedigen erfarenhet av ledarskap hos flera olika arbetsgivare och branscher. Relationsbyggande för att driva den interna organisationen framåt är en självklarhet för dig. Du är en naturlig ledare och har en rak och tydlig kommunikativ sida och har lätt för att få människor att dra i samma riktning. Vidare är du en empatisk och inkluderande ledare för ett mycket kompetent team. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av arbete i föreningar eller organisationer utöver chefs- och ledarskap för större företag. Det är också ett plus om du har erfarenhet från byggbranschen. Du har god förståelse och lyhördhet för att se över vad som behöver göras för att fortsätta driva verksamheten framåt. 

Du erbjuds en central roll i ett betydelsefullt uppdrag inom Sveriges Byggindustrier. Du kommer att ansvara för ett team på 6 personer i Stockholm, Göteborg och Malmö. Resor förekommer i tjänsten. Du som kommer som chef att ha ett starkt mandat att strukturera och implementera förändringarna för att bygga den optimala organisationen.    

Är det dig vi söker? Sveriges Byggindustrier har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och ansökningar görs via http://madeforsales.se/lediga-jobb/499-chef-for-sveriges-byggindustriers-utbildningsorganisation/. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Lena Patel på telefon 076 777 7171.

Sveriges Byggindustrier (BI) är byggindustrins bransch- och arbetsgivarorganisation med ca 3500 medlemsföretag (bygg-, anläggnings- och specialföretag). Sveriges Byggindustrier är en medlemsorganisation inom Svenskt Näringsliv och organisationen verkar genom 27 lokalkontor runt om i hela landet. Förbundet har till ändamål att främja medlemsföretagens gemensamma intressen som arbetsgivare och näringsidkare inom byggindustrin. Som en del av sitt erbjudande till sina medlemmar har Sveriges Byggindustrier en omfattande utbildningsverksamhet över hela Sverige. De generella och övergripande målen med denna kursverksamhet är att erbjuda medlemmarna och andra företag en kvalitativ kompetensutveckling.

skriv ut
epost
Share
skriv ut