Jobba hos oss!
Byggnyheter 2018-06-21

Företagsrådgivare med ansvar för arbetsgivarfrågor och kompetensförsörjning

Dina arbetsuppgifter är många och varierande och ditt arbetsfält spänner över ett stort antal frågor. En stor och viktig del i ditt arbete blir att ge medlemsföretagen rådgivning och stöd i våra frågor med särskilt fokus på arbetsrätt och arbetsgivarfrågor, samt kompetensförsörjning.

Du kommer också att representera Sveriges Byggindustrier i flera partssammansatta forum och genomföra medlemsaktiviteter, informationer och andra evenemang inom region BI Södra Norrland som har kontor i Sundsvall, Gävle och Östersund.

Din roll är självständig men du har många kontakter och arbetar i nära samarbete med representanter från medlemsföretag och övriga medarbetare i Sveriges Byggindustrier.

Som person är du utåtriktad, bra på att bygga nätverk och skapa goda relationer externt såväl som internt. Arbetet är mycket självständigt, så du behöver ett eget starkt driv. Du har erfarenheter från arbete med arbetsrättsfrågor och/eller kompetensförsörjning. Har du erfarenhet från byggbranschen så är det starkt meriterande. Vi tror även att du har ett stort samhällsintresse och intresse för branschens utvecklingsfrågor. Du utrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Användning av digitala hjälpmedel och system blir allt viktigare i arbetet, och det är viktigt att du känner dig bekväm med den utvecklingen.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en dynamisk organisation där du ofta ställs inför nya utmaningar och spännande möten med människor.

Kontoret ligger i centrala Sundsvall, och arbetsområdet är primärt Västernorrland. Resor i tjänsten förekommer och du behöver B-körkort för att kunna utföra arbetet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.


skriv ut
epost
Share
skriv ut

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli till HR@sverigesbyggindustrier.se .

Har du frågor om tjänsten, kontakta regionchef Berndt Jonsson, tfn 060 – 160963.