MENY Övriga sidor

 
forum_for_okt_2018.png

Byggkonjunkturen 2018. Så slår skärpta amorteringskrav mot bostadsbyggandet.

FAKTA

Datum: 25 oktober 2018 08:00 till 09:00

Plats: Stadsmissionen, Stortorget, Gamla stan, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 24 oktober 2018

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Sverige har den kraftigaste befolkningstillväxten sedan industrialiseringen. Nyproduktionen av bostäder motsvarar inte behovet och andelen kapitalsvaga hushåll är växande.

Välkommen till oktober månads Forum för bostäder och infrastruktur! Anna Broman, bostadspolitisk expert, inleder med att sammanfatta Sveriges Byggindustriers nya prognos för bostadsbyggandet 2019. Därefter lanserar Ted Lindqvist, vd för Evidens, en ny rapport om hur kreditrestriktioner som bolånetak ock skuldkvotsbroms slagit mot nyproduktionen. Seminariet avslutas med ett samtal med Ulla Andersson (V), Mats Persson (L), och Jesper Ahlgren (M) om hushållens skuldsättning och vilka reformer som måste prioriteras under kommande mandatperiod.

Medverkande:
Jesper Ahlgren, chefekonom, Moderaterna
Mats Persson, ekonomiskpolitisk talesperson, Liberalerna
Ulla Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson, Vänsterpartiet
Ted Lindqvist, vd, Evidens
Anna Broman, bostadspolitisk expert, Sveriges Byggindustrier. 

Moderator: Lars Kriss, Sveriges Byggindustrier

Frukost: Severas från kl 7.30

Seminariet kommer också att webbsändas:  https://www.sverigesbyggindustrier.se/direkt


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut