MENY Övriga sidor

 
forum_for_okt_2018.png

Byggkonjunkturen 2018. Så slår skärpta amorteringskrav mot bostadsbyggandet.

FAKTA

Datum: 25 oktober 2018 08:00 till 09:00

Plats: ,

Sista anmälningsdatum: 24 oktober 2018

 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Sverige har den kraftigaste befolkningstillväxten sedan industrialiseringen. Nyproduktionen av bostäder motsvarar inte behovet och andelen kapitalsvaga hushåll är växande.

Välkommen till oktober månads Forum för bostäder och infrastruktur! Anna Broman, bostadspolitisk expert, inleder med att sammanfatta Sveriges Byggindustriers nya prognos för bostadsbyggandet 2019. Därefter lanserar Ted Lindqvist, vd för Evidens, en ny rapport om hur kreditrestriktioner som bolånetak ock skuldkvotsbroms slagit mot nyproduktionen. Seminariet avslutas med ett samtal med Ulla Andersson (V), Mats Persson (L), och Jesper Ahlgren (M) om hushållens skuldsättning och vilka reformer som måste prioriteras under kommande mandatperiod.

Medverkande:
Jesper Ahlgren, chefekonom, Moderaterna
Mats Persson, ekonomiskpolitisk talesperson, Liberalerna
Ulla Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson, Vänsterpartiet
Ted Lindqvist, vd, Evidens
Anna Broman, bostadspolitisk expert, Sveriges Byggindustrier. 

Moderator: Lars Kriss, Sveriges Byggindustrier

Frukost: Severas från kl 7.30

Seminariet kommer också att webbsändas:  https://www.sverigesbyggindustrier.se/direkt


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

Evenemaget har redan varit.

När du anmäler dig själv eller någon annan medför det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi också behandlar dessa uppgifter.

Uppgifter om eventuella kostrestriktioner raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget. Fotografering kan förekomma i syfte att dokumentera och rapportera om evenemanget i våra olika kanaler, exempelvis på hemsidan och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild, var god meddela oss på plats.

Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

skriv ut
epost
skriv ut