mailbanner_BI_vast_2014.png

Välkommen till Sveriges Byggindustrier!

FAKTA

Datum: 15 augusti 2018 07:30 till 08:00

Plats: Sveriges Byggindustrier Ekmansgatan 1 , Göteborg

Sista anmälningsdatum: 10 augusti 2018

Informationsträff för nya medlemsföretag 

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

• Frukost står uppdukad från 7.30
• Program mellan klockan 8.00 till ca. 10.00
• Information om och kring medlemskap och gällande arbetsrättsliga- och      arbetsmiljöregler
• Tillfälle för frågor och svar

Företagschefen, personalansvarig, ansvarig för arbetsrättsliga frågor med flera inbjuds till en introduktions- och informationsträff hos Sveriges Byggindustrier i Göteborg.

Genom medlemskapet i Sveriges Byggindustrier åtar sig nya medlemsföretag att följa de lagar och avtalsregler som rör förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vid detta möte får ni aktuell och nyttig information kring medlemskapet och grunderna i aktuella kollektivavtal främst Byggavtalet.
Vi bjuder därför in nya medlemmar till detta informationsmöte där du får möjlighet att träffa några av oss som arbetar på Sveriges Byggindustriers lokalkontor här i Göteborg och ni får tillfälle att ställa frågor kring medlemskapet, regler och villkor enligt olika avtal, föreskrifter och lagar.
Att delta på denna introduktionsträff är ett av kriterierna för att bli medlem, så vi vill att du ser deltagandet som i det närmaste obligatoriskt. Det kommer ytterligare tillfällen under hösten, om du inte kan komma till det här mötet.

Vi bjuder på frukost under vårt möte och träffen är givetvis kostnadsfri.
Har du några frågor som du vill att vi tar upp, fyll i dem i svarsrutan, 
så kan vi förbereda svaren tillsammans med sakkunniga medarbetare.

Välkommen önskar

Anna Lönn Lundbäck
Regionchef Sveriges Byggindustrier Väst

  


Anmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Min information

Var vänlig fyll i dina uppgifter.

Du måste klicka på knappen "Skicka in anmälan" för att vi ska få din anmälan. Du ska då få en bekräftelse på skärmen samt en bekräftelse till din e-postadress.

skriv ut
epost
skriv ut