Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland

Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland

Nu är det dags att för första gången nominera kandidater till det nya priset Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland. Priset tilldelas person, företag, organisation, projekt eller innovation som utvecklar och bidrar till en modern och attraktiv byggbransch i länet. 

Sveriges Byggindustriers vision – ett hållbart samhällsbyggande i världsklass – sätter ribban för utmärkelsen. Ett hållbart samhällsbyggande i världsklass innebär att det vi bygger är ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart.

Med priset vill vi uppmärksamma branschen och inspirera fler aktörer att med öppenhet, respekt och ansvar arbeta för en sund och säker byggbransch.

Priset Årets insats för bygg- och anläggningsbranschen i Västernorrland delas ut av Sveriges Byggindustrier i samarbete med Sundsvall Business Award. Tre finalister kommer att utses och gå vidare till galan den 21 september 2017. Vid galan koras vinnaren som utsetts av styrelsen för Sveriges Byggindustriers byggförening i Västernorrland.

De tre finalisterna har nu utsetts och presenteras i Sundsvalls Tidning.


skriv ut

Frågor om Årets insats besvaras av Berndt Jonsson eller Hanna Magnusson, Sveriges Byggindustrier Sundsvall.


 

18_BI_Blue_Liten.pngSBA_LOGOTYP.png

Vardeord_Illu.jpg


Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd