mailbanner_ansvarsfull_east.png

En säker arbetsplats: Galaxen – arbetsplatsförlagd rehabilitering som fungerar

FAKTA

Datum: 17 november 2017 08:00 till 10:00

Plats: BI Öst, Wennerbergsgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

Sista anmälningsdatum: 15 november 2017

Galaxen Bygg är ett unikt branschinitiativ som sedan 1986 erbjuder arbetsplatsförlagd rehabilitering av yrkesverksamma inom vår bransch.

INNEHÅLL ELLER PROGRAM

Aryan Khaffaf och Jonas Kedland som arbetar som handläggare på Galaxen Bygg kommer att ta oss igenom processen om hur en arbetsplatsförlagd rehabilitering går till, från det att man som individ har fått en funktionsnedsättning som lett till att man inte längre klarar av sitt nuvarande arbete kan med hjälp av Galaxen tillsammans med den Regionala Anpassningsgruppen kunna ta sig vidare till ett anpassat arbete. 

Som arbetsgivare kan du även via Galaxen Bygg hitta nya medarbetare, det kommer vi också berätta mer om. Kopplat till det kommer Arbetsförmedlingen vara på plats och gå igenom lönebidragsprocessen, vad innebär det och hur är det kopplat till en sk Galaxenanställning?

I anpassningsgruppen samverkar Galaxen med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, de fackliga organisationerna och arbetsgivarorganisationer. 

Frågor? Kontakta Jenny Roos på jenny.roos@sverigesbyggindustrier.se

Infoträffen är endast för medlemmar och antalet platser är begränsat. Infoträffen är kostnadsfri, men uteblivet deltagande utan återbud debiteras med 500 kr plus moms.

Varmt välkommen!
Sveriges Byggindustrier (BI) ÖstAnmälningsformulär

* = Obligatorisk uppgift

När du anmäler dig själv eller någon annan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som är anmäld. Detta för att vi ska kunna genomföra aktuellt evenemang och bland annat ge den anmälde information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har: https://www.sverigesbyggindustrier.se/gdpr

Genom att ange kostrestriktioner i formuläret ger du ditt samtycke till att vi behandlar uppgifterna om specialkost. Dessa uppgifter raderas en kort tid efter det aktuella evenemanget.

Evenemaget har redan varit.

skriv ut
epost
skriv ut