desktop.png
Arbetsmiljö & Hälsa 2017-04-25

Arbetsmiljöregler nu i digitalt format

Sveriges Byggindustrier erbjuder nu regelsamlingen Arbetsmiljöregler i digitalt format. Boken är tillgänglig som årsabonnemang via inStudy. 

Sveriges Byggindustriers Arbetsmiljöregler är en sammanställning av gällande arbetsmiljöregler för bygg- och anläggningsverksamhet och är en anpassad handbok med kommentarer som bidrar till att göra byggarbetsplatsen säkrare för alla. Boken används som kursmaterial i Entreprenörsskolans arbetsmiljöutbildningar och är utmärkt att använda som uppslagsverk i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

inStudy är en tjänst för smidig distribution och åtkomst till digitalt material. För dig som användare finns flera fördelar med att ha materialet digitalt.

  • Tillgänglig var du än är; du kommer åt regelsamlingen från din dator, mobil eller surfplatta via ditt konto hos inStudy.
  • Funktioner som underlättar; en avancerad sökfunktion gör det lätt att snabbt hitta rätt information. Du kan göra egna understrykningar och kommentarer och på så vis enkelt hitta tillbaka till de delar som är av intresse. 
  • Kontinuerliga uppdateringar; med ett abonnemang är alla uppdateringar inkluderade och säkerställer att du läser den senaste versionen av Arbetsmiljöregler.

Det digitala formatet är dessutom en miljövänlig lösning i och med att vi minskar förbrukningen av papper och transporter.

För att köpa boken behöver du först skapa ett konto. Därefter kan du logga in för att köpa boken eller testa demoversionen. Pris: 340 kr/år eller tillfällig tillgång i 3 månader för 90 kr (inkl moms).

Hur fungerar inStudy?

Via ett personligt konto kommer du åt Arbetsmiljöregler i digitalt format. Till höger om texten finns funktioner som underlättar läsning och bearbetning av texten för användaren. Funktionerna finns under fyra flikar:

  • Sökning
  • Markera, kommentera, översätt och definiera
  • Sidlayout
  • Innehållsförteckning

Sökning

När du söker på ett ord markeras alla ställen i texten där detta ord förekommer. Genom att klicka på en rad kommer du till det stället i texten.

Sokning.png

Markera, kommentera, översätt och definiera

Du kan markera viktiga delar av texten med olika färger samt lägga in kommentarer. Markeringar och kommentarer sparas och är lätta att hitta tillbaka till vid ett annat tillfälle.

Markera_och_kommentera.png

Sidlayout

Du kan själv välja sidlayout och du kan även zooma in på sidan vid behov, exempelvis för att se detaljer i en bild eller för att få större text.

Sidlayout.png

Innehållsförteckning

Under fliken längst till höger finns en innehållsförteckning. Klicka på ett kapitel för att komma till rätt ställe i texten.

Innehallsforteckning.png


Här kan du skapa ett konto på inStudy

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Relaterade publikationer