Lediga tjänster 2018-03-06

Är du vår nya kursadministratör?

Nu söker vi en kursadministratör till kontoret i Göteborg! Är du en engagerad, serviceinriktad och noggrann kollega som älskar att ha ordning och reda kring sig? Då kanske du är den vi söker. 

I rollen som kursadministratör kommer du tillhöra Entreprenörsskolan som är en avdelning inom arbetsgivarorganisationen Sveriges Byggindustrier.  Avdelningens gemensamma uppdrag är att utveckla och genomföra kurs- och utbildningsverksamhet för bygg- och anläggningsbranschen. Entreprenörsskolans kansli ligger i Göteborg men vi har verksamhet och kollegor utspridda över hela landet.

Ditt huvudsakliga uppdrag är att fungera som back-Office för dina kollegor och att ha kontakt med våra kunder över såväl mail som telefon. Som kursadministratör är du

  • Ansvarig för de administrativa systemen. Du är den som oftast arbetar i de administrativa systemen och motiveras av att kunna dessa bäst. Det handlar bland annat om att se till att ändringar i t.ex. intyg, priser och nya artiklar hamnar rätt i systemen. 
  • Intygsansvarig. Du utfärdar nya kursintyg, utbildningsbevis och kompetenskort samt övervakar de digitala databaserna.
  • Rapporteringshantering. Du är kontaktperson till flera av våra samarbetspartners som vi ofta har kontakt med. Du tar emot, registrerar, arkiverar och skickar vidare kursrapporter.
  • Tentamensansvarig. Du är versionsansvarig för våra tentor och säkerställer att endast aktuella versioner används. I ditt uppdrag ingår även att tentamensvakterna känner till de regler och rutiner som gäller vid tentamensskrivning.
  • Kundsupport. Support till våra kunder rörande bokningar och inloggningsuppgifter. Du tar även emot bokningar till våra kurser och ger kortare kursinformation.
  • Övrigt administrativt stöd. Innefattar enklare digitala redigeringsarbeten vid materialframställning och korrektur att alla kapitel hamnat rätt inför tryckning. I arbetet ingår även fakturahantering och enklare administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är lösningsorienterad, gillar att koordinera och är intresserad av att fördjupa dig i administrativa system. För att trivas i rollen ska du gilla att ge service och ta eget ansvar.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med administration och har erfarenhet av digitala administrativa system. Det är också meriterande att ha jobbat med kundsupport eller kundrelationer.

Vi gör urval löpande men vi vill ha din ansökan senast den 23 mars 2018. Skicka din ansökan och cv till HR@sverigesbyggindustrier.se.

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER
PRESSANSVARIG Är du vår nya kursadministratör?