jobbahososs.png
Lediga tjänster 2018-01-12

Affärs- och entreprenadjurist

Vi söker nu en jurist med inriktning på entreprenadrätt och/eller offentlig upphandling till enheten Affärsavtal vid vårt nationella kansli i Stockholm.

I rollen som affärs- och entreprenadjurist kommer du framför allt att ge service till våra medlemmar genom rådgivning. Du kommer också att driva branschfrågor genom arbete med branschens standardavtal och genom annat påverkansarbete. Vi arbetar proaktivt för att lyfta våra medlemsföretag och du kommer därför att hålla utbildningar såväl internt som externt. Resor ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har juristexamen med goda akademiska meriter. Vi ser gärna att du är tingsmeriterad och har några års yrkeserfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt och/eller offentlig upphandling från en advokatbyrå, organisation eller bolag. Du bör också ha erfarenhet av och intresse för tvistlösning. Som person har du en god social förmåga och hög servicekänsla. Du är ansvarstagande och självständig, har god initiativförmåga samt är noggrann och prestigelös. Du har även mycket lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande roll, ett brett nätverk inom byggbranschen och ett självständigt arbete med stor frihet under ansvar. Vi värnar om att skapa en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Arbetsplatsen är belägen i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm.

Har du frågor om tjänsten kan dessa ställas till Carina Utterström Mace, 08-698 58 41 eller Olof Johnson, 08-698 58 51.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan (CV, personligt brev samt relevanta betyg och intyg) så snart som möjligt till HR@sverigesbyggindustrier.se

Välkommen med din ansökan senast den 22 februari 2018.

skriv ut
epost
Share
skriv ut
Filtrera Regionvis
Norra norrland Södra norrland Mellan Öst /vast Syd

TWITTER
PRESSANSVARIG Affärs- och entreprenadjurist